Mevr. mr. S. Akkas
Generaal Spoorlaan 145-c
2025 NA Haarlem
Telefoon: 023-5383004
Fax: 023-5381211

 

 
Home
 
-Rechtsgebieden
 
Tarieven
 
Contact
 
links
 
Stages
 
Algemene Voorwaarden
 
Klachtenregeling
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rechtsgebieden

 

 

 

 


 

 

 

Strafrecht

Als u wordt vervolgd door justitie, omdat u wordt verdacht van een strafbaar feit, kunt u ons inschakelen om u bij te staan in de strafzaak.
Wij doen meer voor u dan alleen de behandeling van de strafzaak ter terechtzitting. U kunt van onze strafrechtadvocaat een gedegen rechtsbijstand verwachten tijdens het hele strafrechtelijke traject.

Het strafrecht is het geheel aan rechtsregels waarin is vastgelegd welk gedrag strafwaardig wordt geacht en welke straffen op dit gedrag gesteld zijn, de verschillende straffen en hoe de strafrechtelijke procedure verloopt.

Een strafzaak begint met een vermeend begaan strafbaar feit gevolgd door onderzoek van de politie, een beoordeling van de vervolging, een aanhouding met eventuele inverzekeringstelling en inbewaringstelling van een verdachte, een strafproces en een beslissing van de rechter. Het hangt sterk af van de aard van het strafbare feit hoe de gehele procedure verloopt

Een verdenking  van het plegen van een strafbaar feit, betekent  niet altijd dat het strafbare feit ook daadwerkelijk is begaan of bewezen verklaard kan worden.

Neem daarop als u verdacht wordt van een strafbaar feit tijdig contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in strafrecht en staan u met genoegen bij indien u wordt beschuldigd van het plegen van een strafbaar feit !